NAJČEŠĆA PITANJA

Kada će mi stići pošiljka?

Sve narudžbine primamo radnim danima do 15h i šaljemo tako da stižu narednog dana putem AKS kurirske službe. U retkim slučajevima može se desiti problem prilikom dostave (nije nađen niko na adresi, ne javlja se na kontakt telefon, itd.) pa će kuriri pokušati isporuku još jednom sledećeg dana.

Čemu služe nagradni bodovi i kako se koriste?

*** Ova opcija je moguća samo za korisnike sa registrovanim nalogom na sajtu ***

Kupovinom, ocenjivanjem i deljenjem proizvoda na mrežama stičete nagradne bodove, kojima možete kupovati proizvode sa našeg sajta. Bodove možete dobiti na sledeće načine:

  • Kupovinom bilo kojeg proizvoda dobijate 7% od osnovne cene proizvoda

  • Ocenjivanjem nekog proizvoda dobijate 20 bodova
    *Ograničeno na maksimum od 60 bodova mesečno

  • Prilikom otvaranja naloga, već ste nagrađeni sa 50 bodova

Da biste kupili određeni proizvod nagradnim bodovima, prilikom potvrde porudžbine sa desne strane pomerite slajder kako biste iskoristili određeni broj bodova.

*Nagradni bodovi su jednaki dinarima bez obračunatog PDV-a

Koje su mogućnosti plaćanja?

Plaćanje je pouzećem u gotovini prilikom preuzimanja paketa. U skorije vreme će biti moguće i plaćanje platnim karticama (Master, Visa).

Da li šaljete u inostranstvo?

Nažalost, još uvek nismo u mogućnosti da narudžbine šaljemo izvan teritorije Srbije.

Kako da otkažem poslatu narudžbinu?

Narudžbinu možete otkazati ukoliko je već nismo poslali na Vašu adresu. Status narudžbine možete proveriti u vašem nalogu, opcija Narudžbine. Ukoliko je status „U obradi“, kliknite na dugme „Cancel“ i otkazaćete narudžbinu. Ukoliko je status „Na čekanju“, pošiljka je već poslata i zahtev za otkazivanje verovatno neće biti prihvaćen.

Šta ako sam napravio narudžbinu i hoću da dodam još nešto?

U ovom slučaju morate otići u Vaš nalog, opcija Narudžbine, i otkazati prvobitnu narudžbinu. Kada otkažete staru narudžbinu, morate napraviti novu, i tu uključiti sve proizvode koje želite.

Da li je moguće lično preuzimanje narudžbine?

Lično preuzimanje je moguće, uz prethodni dogovor, na bazarima i marketima na kojima učestvujemo. Objave o istim ističemo na društvenim mrežama facebook i instagram.

Da li mogu da dobijem ovaj motiv na ovom proizvodu?

Sve radimo isključivo planski i u serijama, tako da pojedinačne narudžbine nisu moguće. Sve aktuelno i dostupno nalazi se u ponudi na sajtu.

Od kog materijala su napravljeni proizvodi i kako se održavaju?

Materijal i održavanje možete pogledati u opisu svakog proizvoda u ponudi.

Da li je moguće zameniti kupljeni proizvod?

Ukoliko se ispostavi da poručena roba iz nekog razloga nije odgovarajuća, molimo Vas da popunite kontakt formu pored, sa naznakom da je u pitanju Zamena proizvoda. Takođe, popunite polje broj nardužbine. Ukoliko je roba oštećena, troškove poštarine snosimo mi, dok u slučaju zamene, poštarina ide na teret kupca.

*Zamena proizvoda kupljenih u radnjama je moguća isključivo u radnji u kojoj ste kupili proizvod, uz priloženi račun.

Gde još mogu da nađem Škrabac proizvode?

Škrabac učestvuje na bazarima i marketima u Beogradu i Novom Sadu. Informacije o učešću blagovremeno objavljujemo na društvenim mrežama. Škrabac stvari možete još naći u radnjama koje prodaju naše proizvode. Spisak ovih radnji možete pogledati ispod.

*Napominjemo da se cene u radnjama razlikuju od onih sa sajta jer se dodaje marža radnja. Takođe, nemamo uvid u stanje u radnjama, pa ih za proveru dostupnosti proizvoda morate kontaktirati direktno.

Koje veličine imate?

Veličine su specifične za svaki proizvod. Prilikom odabira veličine proizvoda, iznad možete kliknuti na “Tabela veličina” i tu saznati sve potrebne mere. Naravno, za dodatni savet nas uvek možete kontaktirati putem kontakt forme, mail-a ili društvenih mreža.

Da li radite dizajn po porudžbini za veće količine?

Naravno da radimo 🙂 Imamo veliko iskustvo u saradnji sa raznovrsnim klijentima različitih delatnosti. Bilo da je u pitanju reklamna kampanja, proizvodnja korporativnih poklona ili nešto slično, pišite nam na mail hello@skrabac.com.

Gde mogu da pratim Škrabac vesti i novitete?

Sva važna obaveštenja i novitete možete pratiti na društvenim mrežama, ali i putem Newslettera. Prilikom otvaranja naloga na sajtu, možete se prijaviti na naš Newsletter.

    Želim dodatne informacijeImam primedbu na proizvodZamena proizvodaPredložio bih neštoInteresuje me saradnjaNešto drugo

    Pronađite nas u radnjama