NAJČEŠĆA PITANJA

Sve narudžbine primamo radnim danima do 13h i šaljemo tako da stižu narednog dana putem DExpress kurirske službe. Porudžbine primljene posle 13h šaljemo sledećeg dana. U retkim slučajevima može se desiti problem prilikom dostave (nije nađen niko na adresi, ne javlja se na kontakt telefon, itd.) pa će kuriri pokušati isporuku još jednom sledećeg dana.

Status Vaše porudžbine možete proveriti na sledećoj adresi, tako što ćete uneti broj za praćenje koji ste dobili putem email-a

https://www.dexpress.rs/rs/pracenje-posiljaka

*** Ova opcija je moguća samo za korisnike sa registrovanim nalogom na sajtu ***

Kupovinom, ocenjivanjem i deljenjem proizvoda na mrežama stičete nagradne bodove, kojima možete kupovati proizvode sa našeg sajta. Bodove možete dobiti na sledeće načine:

 • Kupovinom bilo kojeg proizvoda dobijate 7% od osnovne cene proizvoda

 • Ocenjivanjem nekog proizvoda dobijate 20 bodova
  *Ograničeno na maksimum od 60 bodova mesečno

 • Prilikom otvaranja naloga, već ste nagrađeni sa 50 bodova

Da biste kupili određeni proizvod nagradnim bodovima, prilikom potvrde porudžbine sa desne strane pomerite slajder kako biste iskoristili određeni broj bodova.

*Nagradni bodovi su jednaki dinarima bez obračunatog PDV-a

Plaćanje je moguće izvršiti

 • prilikom kreiranja porudžbine, korišćenjem platnih kartica (VISA, MasterCard, Maestro, DinaCard, AmericanExpress)
 • pouzećem prilikom preuzimanja pošiljke, korišćenjem gotovine ili beskontaktne platne kartice Visa ili Master. *Dina kartica nije podržana.

Takođe je moguće platiti i preko računa firme, u dogovoru sa Vama. U napomeni porudžbine upišite podatke firme (naziv, adresa, PIB), a mi ćemo Vam poslati predračun za porudžbinu 👍

Trenutno radimo na uvođenju ove opcije putem PostExport usluge. Ova opcija bi trebalo da bude dostupna u najskorijem roku.

Narudžbinu možete otkazati na dva načina, ukoliko je već nismo poslali na Vašu adresu.

 • Logovanjem na sajt, i pristupom korisničkom portalu, u delu „Narudžbine“. Ukoliko je status „U obradi“, kliknite na dugme „Cancel“ i otkazaćete porudžbinu. Ukoliko je status „Na čekanju“, pošiljka je već poslata i zahtev za otkazivanje verovatno neće biti prihvaćen.
 • Klikom na link iz mail-a o primljenoj porudžbini. Link će Vas odvesti na formu otkazivanja porudžbine.

U ovom slučaju možete otići na Vaš korisnički portal, opcija Narudžbine, i otkazati prvobitnu narudžbinu. Kada otkažete staru porudžbinu, morate napraviti novu, i tu uključiti sve proizvode koje želite.

Takođe, možete samo napraviti drugu porudžbinu i dodati u napomenu da spojimo porudžbine, kako ne biste plaćali duplu poštarinu.

Naše proizvode uvek možete kupiti u našoj radnji, u prizemlju TC Ušće. Takođe, uz prethodni dogovor, proizvode možete rezervisati putem mreža, a zatim za par dana preuzeti u našoj radnji u TC Ušće.

Sve radimo isključivo planski i u serijama, tako da pojedinačne narudžbine nisu moguće. Sve aktuelno i dostupno nalazi se u ponudi na sajtu.

Materijal i održavanje možete pogledati u opisu svakog proizvoda u ponudi.

Ukoliko se ispostavi da poručena roba iz nekog razloga nije odgovarajuća, molimo Vas da popunite kontakt formu pored, sa naznakom da je u pitanju zamena proizvoda. Takođe, popunite polje za broj narudžbine. Ukoliko je roba oštećena, troškove poštarine snosimo mi, dok u slučaju zamene, poštarina ide na teret kupca.

*Robu kupljenu Online možete zameniti i na našem prodajnom mestu u TC Ušće, na sledeći način:

Donosite na uvid fiskalni račun koji će koleginice sa štanda proslediti dalje, kako bismo mogli zakonski da storniramo račun. Mi ćemo Vam, potom, u roku od 3 do 5 radnih dana uplatiti povraćaj novca na Vaš račun, za koji ste ostavili podatke na štandu. Nakon toga na štandu možete kupiti odgovarajući artikal, a zamenski za koji Vam refundiramo novac ostavljate na štandu.

Pored naše radnje u Beogradu, u TC Ušće, veliki asortiman naših proizvoda možete pronaći u radnji Unikatni Kutak, u Novom Sadu (Trg mladenaca 6). Škrabac, takođe, učestvuje na bazarima i marketima u Beogradu i Novom Sadu. Informacije o učešću blagovremeno objavljujemo na društvenim mrežama.

*Napominjemo da se cene u radnji u Novom Sadu razlikuju od onih sa sajta jer se dodaje marža radnje. Takođe, nemamo uvid u njihovo stanje, pa ih morate kontaktirati direktno, radi provere dostupnosti proizvoda.

Veličine su specifične za svaki proizvod. Prilikom odabira veličine proizvoda, iznad možete kliknuti na “Tabela veličina” i tu saznati sve potrebne mere. Naravno, za dodatni savet nas uvek možete kontaktirati putem kontakt forme, mail-a ili društvenih mreža.

Naravno da radimo 🙂 Imamo veliko iskustvo u saradnji sa raznovrsnim klijentima različitih delatnosti. Bilo da je u pitanju reklamna kampanja, proizvodnja korporativnih poklona ili nešto slično, pišite nam na mail [email protected].

Sva važna obaveštenja i novitete možete pratiti na društvenim mrežama, ali i putem Newslettera. Prilikom otvaranja naloga na sajtu, možete se prijaviti na naš Newsletter.

  Želim dodatne informacijeImam primedbu na proizvodZamena proizvodaPredložio bih neštoInteresuje me saradnjaNešto drugo