NAJČEŠĆA PITANJA

Sve narudžbine primamo radnim danima do 14h i šaljemo tako da stižu narednog dana putem AKS kurirske službe. U retkim slučajevima može se desiti problem prilikom dostave (nije nađen niko na adresi, ne javlja se na kontakt telefon, itd.) pa će kuriri pokušati isporuku još jednom sledećeg dana.

*** Ova opcija je moguća samo za korisnike sa registrovanim nalogom na sajtu ***

Kupovinom, ocenjivanjem i deljenjem proizvoda na mrežama stičete nagradne bodove, kojima možete kupovati proizvode sa našeg sajta. Bodove možete dobiti na sledeće načine:

  • Kupovinom bilo kojeg proizvoda dobijate 7% od osnovne cene proizvoda

  • Ocenjivanjem nekog proizvoda dobijate 20 bodova
    *Ograničeno na maksimum od 60 bodova mesečno

  • Prilikom otvaranja naloga, već ste nagrađeni sa 50 bodova

Da biste kupili određeni proizvod nagradnim bodovima, prilikom potvrde porudžbine sa desne strane pomerite slajder kako biste iskoristili određeni broj bodova.

*Nagradni bodovi su jednaki dinarima bez obračunatog PDV-a

Plaćanje je pouzećem u gotovini prilikom preuzimanja paketa. U skorije vreme će biti moguće i plaćanje platnim karticama (Master, Visa).

Nažalost, još uvek nismo u mogućnosti da narudžbine šaljemo izvan teritorije Srbije.

Narudžbinu možete otkazati ukoliko je već nismo poslali na Vašu adresu. Status narudžbine možete proveriti u vašem nalogu, opcija Narudžbine. Ukoliko je status „U obradi“, kliknite na dugme „Cancel“ i otkazaćete narudžbinu. Ukoliko je status „Na čekanju“, pošiljka je već poslata i zahtev za otkazivanje verovatno neće biti prihvaćen.

U ovom slučaju morate otići u Vaš nalog, opcija Narudžbine, i otkazati prvobitnu narudžbinu. Kada otkažete staru narudžbinu, morate napraviti novu, i tu uključiti sve proizvode koje želite.

Naše proizvode uvek možete kupiti u našoj radnji, u prizemlju TC Ušće. Takođe, uz prethodni dogovor, proizvode možete rezervisati putem mreža, a zatim za par dana preuzeti u našoj radnji u TC Ušće.

Sve radimo isključivo planski i u serijama, tako da pojedinačne narudžbine nisu moguće. Sve aktuelno i dostupno nalazi se u ponudi na sajtu.

Materijal i održavanje možete pogledati u opisu svakog proizvoda u ponudi.

Ukoliko se ispostavi da poručena roba iz nekog razloga nije odgovarajuća, molimo Vas da popunite kontakt formu pored, sa naznakom da je u pitanju Zamena proizvoda. Takođe, popunite polje broj nardužbine. Ukoliko je roba oštećena, troškove poštarine snosimo mi, dok u slučaju zamene, poštarina ide na teret kupca.

*Zamena proizvoda kupljenih u radnjama je moguća isključivo u radnji u kojoj ste kupili proizvod, uz priloženi račun.

Pored naše radnje u Beogradu, u TC Ušće, veliki asortiman naših proizvoda možete pronaći u radnji Unikatni Kutak, u Novom Sadu (Trg mladenaca 6). Škrabac, takođe, učestvuje na bazarima i marketima u Beogradu i Novom Sadu. Informacije o učešću blagovremeno objavljujemo na društvenim mrežama.

*Napominjemo da se cene u radnji u Novom Sadu razlikuju od onih sa sajta jer se dodaje marža radnje. Takođe, nemamo uvid u njihovo stanje, pa ih morate kontaktirati direktno, radi provere dostupnosti proizvoda.

Veličine su specifične za svaki proizvod. Prilikom odabira veličine proizvoda, iznad možete kliknuti na “Tabela veličina” i tu saznati sve potrebne mere. Naravno, za dodatni savet nas uvek možete kontaktirati putem kontakt forme, mail-a ili društvenih mreža.

Naravno da radimo 🙂 Imamo veliko iskustvo u saradnji sa raznovrsnim klijentima različitih delatnosti. Bilo da je u pitanju reklamna kampanja, proizvodnja korporativnih poklona ili nešto slično, pišite nam na mail [email protected].

Sva važna obaveštenja i novitete možete pratiti na društvenim mrežama, ali i putem Newslettera. Prilikom otvaranja naloga na sajtu, možete se prijaviti na naš Newsletter.