📦 Informacije o dostavi

Dostava unutar Republike Srbije

Cena dostave za sve pošiljke unutar Republike Srbije se naplaćuje 330rsd. Dostava je besplatna za svaku porudžbinu u iznosu preko 5000rsd bez PDV.
Škrabac će se potruditi da se željeni model pošalje u prosečnom vremenskom roku od 1-2 radna dana. Odgovornost kupca je da obezbedi tačnu i sigurnu adresu na koju u svakom trenutku može biti isporučen paket.
Sve pošiljke unutar zemlje se vrše sa kuriskom službom D Express, dok se pošiljke van teritorije Srbije šalju preko kurirske službe Post Express. Cenovnik poštarine za slanje u inostranstvo je istaknut na sajtu Pošte.

Dostava u inostranstvu

Škrabac isporučujemo širom sveta. Troškove dostave snosite Vi. Standardne isporuke van Srbije vrše se u saradnji sa Poštom Srbije i njihovim partnerima u drugim zemljama u svetu. Način slanja Pošte Srbije uključuje broj za praćenje.
Dostava u inostranstvu je moguća samo za plaćanja platnom karticom i PayPal-om.
Kada primimo vašu porudžbinu i uplatu, bićete obavešteni koliko treba da platite za prevoz kada je vaša porudžbina poslata. Ovom prilikom dobićete broj za praćenje vaše porudžbine.

❗Ako dodje do kašnjenja u isporuci potrebno je da nas odmah obavestite o tome.

U tom slučaju, pokrenućemo istragu da se pronadje Vaša pošiljka. Ako se proizvod pronadje, odmah će biti preusmeren na adresu Kupca. Ako se pošiljka ne pronađe i ako se utvrdi od strane kurirske službe da je paket izgubljen, Škrabac će vam poslati zamenski proizvod o svom trošku. Ako taj proizvod više nije dostupan, Škrabac će vam ponuditi drugi ili povraćaj novca.

Škrabac ne preuzima odgovornost za produženje roka isporuke zbog prevoznika, posebno u slučaju gubitka proizvoda ili štrajkova.

Škrabac se ne moze smatrati odgovornim za nepredvidjena kašnjenja isporuke koja su izvan nase kontrole.

VAŽNO

Bitno je da znate da isporuku vršimo iz Srbije koja nije deo EU i odgovornost kupca je da nastavi sa procedurom carinjenja i bude odgovoran za plaćanje svih uvoznih carina i poreza na promet. Molimo vas da unapred proverite u lokalnoj carinskoj službi koje su vaše obaveze kada stigne paket iz druge zemlje.

Bilo koji povraćaj sredstava Kupcu neće uključivati uvozne poreze i carine koje je platio Kupac. Odgovornost Kupca je da postupi u skladu sa važecim zakonima zemlje uvoza kako bi dobili povraćaj ili oslobadjanje od takvih poreza i naplaćenih poreza.