NAJČEŠĆA PITANJA

Sve narudžbine primamo radnim danima do 13h i šaljemo tako da stižu putem Daily Express kurirske službe, koja ih isporučuje u roku od 1-3 radna dana. Porudžbine primljene posle 13h šaljemo sledećeg dana. U retkim slučajevima može se desiti problem prilikom dostave (nije nađen niko na adresi, ne javlja se na kontakt telefon, itd) pa će kurir pokušati isporuku još jednom, u toku sledećeg dana. Vikendom se ne vrši dostava.

Status Vaše porudžbine možete proveriti na sledećoj adresi, tako što ćete uneti broj za praćenje koji ste dobili putem email-a

https://www.dexpress.rs/rs/pracenje-posiljaka

Uveli smo i opciju preuzimanja na našem štandu u TC Ušće Beograd. Kada paket bude dostavljen na štand, bićete obavešteni telefonom. Rok je 1-3 radna dana, a ukoliko je hitno, uvek možete da nas pozovete na 062/445480 (Dostupno radnim danima 9-16h). Kontakt telefon na našem štandu je 062/445471, od 10-22h.

 

*** Ova opcija je moguća samo za korisnike sa registrovanim nalogom na sajtu ***

Kupovinom, ocenjivanjem i deljenjem proizvoda na mrežama stičete nagradne bodove, kojima možete kupovati proizvode sa našeg sajta. Bodove možete dobiti na sledeće načine:

 • Kupovinom bilo kojeg proizvoda dobijate 7% od osnovne cene proizvoda

 • Ocenjivanjem nekog proizvoda dobijate 20 bodova
  *Ograničeno na maksimum od 60 bodova mesečno

 • Prilikom otvaranja naloga, već ste nagrađeni sa 50 bodova

Da biste kupili određeni proizvod nagradnim bodovima, prilikom potvrde porudžbine sa desne strane pomerite slajder kako biste iskoristili određeni broj bodova.

*Nagradni bodovi su jednaki dinarima bez obračunatog PDV-a

Takođe, svakog meseca biramo “Kupca meseca” koji kao nagradu dobija 3000 nagradnih bodova. 

Plaćanje je moguće izvršiti

 • prilikom kreiranja porudžbine, korišćenjem platnih kartica (VISA, MasterCard, Maestro, DinaCard, AmericanExpress)
 • pouzećem prilikom preuzimanja pošiljke, korišćenjem gotovine ili beskontaktne platne kartice Visa ili Master. *Dina kartica nije podržana.

Takođe je moguće platiti i preko računa firme, u dogovoru sa Vama. U napomeni porudžbine upišite podatke firme (naziv, adresa, PIB), a mi ćemo Vam poslati predračun za porudžbinu 👍

Da. Za sada šaljemo, u sve zemlje Evrope, putem Post Export usluge Pošte Srbije, u saradnji sa poštom zemlje primaoca. Rok za dostavu zavisi od zemlje primaoca, i uglavnom je 5-10 radnih dana. Za pošiljke u inostranstvo, obavezno je plaćanje karticama prilikom kreiranja porudžbine. *Za sada ne postoji opcija slanja Šolja u inostranstvo.

Narudžbinu možete otkazati na dva načina, ukoliko je već nismo poslali na Vašu adresu.

 • Logovanjem na sajt, i pristupom korisničkom portalu, u delu “Narudžbine”. Ukoliko je status “U obradi”, kliknite na dugme “Cancel” i otkazaćete porudžbinu. Ukoliko je status “Na čekanju”, pošiljka je već poslata i zahtev za otkazivanje verovatno neće biti prihvaćen.
 • Klikom na link iz mail-a o primljenoj porudžbini. Link će Vas odvesti na formu otkazivanja porudžbine.

U ovom slučaju možete otići na Vaš korisnički portal, opcija Narudžbine, i otkazati prvobitnu narudžbinu. Kada otkažete staru porudžbinu, morate napraviti novu, i tu uključiti sve proizvode koje želite.

Takođe, možete samo napraviti drugu porudžbinu i dodati u napomenu da spojimo porudžbine, kako ne biste plaćali duplu poštarinu.

Naše proizvode uvek možete kupiti u našoj radnji, u prizemlju TC Ušće. Takođe, uz prethodni dogovor, proizvode možete rezervisati putem mreža, a zatim za par dana preuzeti u našoj radnji u TC Ušće.

Sve radimo isključivo planski i u serijama, tako da pojedinačne narudžbine nisu moguće. Sve aktuelno i dostupno nalazi se u ponudi na sajtu.

Materijal i održavanje možete pogledati u opisu svakog proizvoda u ponudi.

Ukoliko se ispostavi da poručena roba iz nekog razloga nije odgovarajuća, molimo Vas da popunite kontakt formu pored, sa naznakom da je u pitanju zamena proizvoda. Takođe, popunite polje za broj narudžbine. Ukoliko je roba oštećena, troškove poštarine snosimo mi, dok u slučaju zamene, poštarina ide na teret kupca.

*Robu kupljenu Online možete zameniti i na našem prodajnom mestu u TC Ušće, na sledeći način:

Donosite na uvid fiskalni račun koji će koleginice sa štanda proslediti dalje, kako bismo mogli zakonski da storniramo račun. Mi ćemo Vam, potom, u roku od 3 do 5 radnih dana uplatiti povraćaj novca na Vaš račun, za koji ste ostavili podatke na štandu. Nakon toga na štandu možete kupiti odgovarajući artikal, a zamenski za koji Vam refundiramo novac ostavljate na štandu.

Pored naše radnje u Beogradu, u TC Ušće, veliki asortiman naših proizvoda možete pronaći u radnji Unikatni Kutak, u Novom Sadu (Trg mladenaca 6). Škrabac, takođe, učestvuje na bazarima i marketima u Beogradu i Novom Sadu. Informacije o učešću blagovremeno objavljujemo na društvenim mrežama.

*Napominjemo da se cene u radnji u Novom Sadu razlikuju od onih sa sajta jer se dodaje marža radnje. Takođe, nemamo uvid u njihovo stanje, pa ih morate kontaktirati direktno, radi provere dostupnosti proizvoda.

Veličine su specifične za svaki proizvod. Prilikom odabira veličine proizvoda, iznad možete kliknuti na “Tabela veličina” i tu saznati sve potrebne mere. Naravno, za dodatni savet nas uvek možete kontaktirati putem kontakt forme, mail-a ili društvenih mreža.

Naravno da radimo 🙂 Imamo veliko iskustvo u saradnji sa raznovrsnim klijentima različitih delatnosti. Bilo da je u pitanju reklamna kampanja, proizvodnja korporativnih poklona ili nešto slično, pišite nam na mail [email protected].

Sva važna obaveštenja i novitete možete pratiti na društvenim mrežama, ali i putem Newslettera. Prilikom otvaranja naloga na sajtu, možete se prijaviti na naš Newsletter.

  Želim dodatne informacijeImam primedbu na proizvodZamena proizvodaPredložio bih neštoInteresuje me saradnjaNešto drugo