Za naše verne kupce omogućili smo kupovinu korišćenjem nagradnih bodova.

Za svaku kupovinu preko sajta dobijate određeni broj nagradnih bodova, koje možete iskoristi za kupovinu proizvoda koji su ponuđeni u kategoriji "Kupovina nagradnim bodovima".

Pogledajte ponudu klikom na sledeći link: KUPOVINA NAGRADNIM BODOVIMA

Prilikom kupovine nekog proizvoda u korpi je, uz opis proizvoda, istaknuto koliko nagradnih bodova ćete dobiti. Po obavljenoj kupovini i isporuci dobićete mail sa potvrdom o upisanim nagradnim bodovima.

Kada skupite dovoljan broj bodova, prilikom sledeće kupovine u korpi možete obeležiti opciju "Iskoristite nagradne bodove". U zagradi ćete videti raspoloživo stanje nagradnih bodova. U polje "Broj nagradnih bodova" upišite koliko bodova želite da iskoristite i nastavite kupovinu.

* Morate da imate otvoren nalog na sajtu, tj. da budete registrovani, kako biste mogli da osvojite i skupljate nagradne bodove.

Novčanik Kockice

Kod proizvoda: 776
Nagradni bodovi: 80
Dostupnost: 11

Novčanik je ručni rad i napravljen je od plastificiranog, za tu svrhu, posebno izabranog papira. Potpuno je upotreban i jako izdržljiv.Korišćenjem i habanjem samo dobija na izgledu.Nov novčanik zahteva određeni vremenski period da se formira i prilagodi svom prirodnom obliku.Period može biti nekoliko dana, u zavisnosti od korišćenja.

Tagovi:
×
×
×
×
×
×
×