Za naše verne kupce omogućili smo kupovinu korišćenjem nagradnih bodova.

Za svaku kupovinu preko sajta dobijate određeni broj nagradnih bodova, koje možete iskoristi za kupovinu proizvoda koji su ponuđeni u kategoriji "Kupovina nagradnim bodovima".

Pogledajte ponudu klikom na sledeći link: KUPOVINA NAGRADNIM BODOVIMA

Prilikom kupovine nekog proizvoda u korpi je, uz opis proizvoda, istaknuto koliko nagradnih bodova ćete dobiti. Po obavljenoj kupovini i isporuci dobićete mail sa potvrdom o upisanim nagradnim bodovima.

Kada skupite dovoljan broj bodova, prilikom sledeće kupovine u korpi možete obeležiti opciju "Iskoristite nagradne bodove". U zagradi ćete videti raspoloživo stanje nagradnih bodova. U polje "Broj nagradnih bodova" upišite koliko bodova želite da iskoristite i nastavite kupovinu.

* Morate da imate otvoren nalog na sajtu, tj. da budete registrovani, kako biste mogli da osvojite i skupljate nagradne bodove.

O nama

Škrabac je zvanično nastao u maju 2014.godine, a nezvanično je postojao u formi crteža i neke dve godine pre toga. Crteži su slikoviti prikazi mudrosti, poslovica, izreka, gluposti, anegdota, bilo čega što zazvuči zabavno u datom trenutku.Sve može da posluži kao inspracija. Sama ideja da se crteži sa papira prenesu na odevne i dekorativne predmete se rodila spontano, podstaknuto željom prijatelja da "prošetaju" svoj crtež na majici.Od tog trenutka kreće kreativni proces, kao i detaljni proces istraživanja i planiranja. Škrabac proizvodi se prave od nule. Proces izrade stvari sačinjava nekoliko koraka: kupovina materijala, izrada krojeva, krojenje, šivenje, printanje, pakovanje. Svaki detalj proizvoda je dizajniran sa posebnom pažnjom. Ono što je nama jako bitno je to da Škrabac sarađuje sa domaćim proizvodnjama i dobavljačima, tako da je sve zaista *Made with love in Serbia*.

Uvek ćemo rado saslušati vašu priču i preneti je u formu crteža. Ako imate nešto zabavno da nam ispričate, pišite nam, pa ko zna, možda je jednog dana ugledate na majici  slučajnog prolaznika :)

×
×
×
×
×
×
×